A Masterplast csoport

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-európai régió legnagyobb magyar tulajdonú építőanyaggyártó vállalata, árbevétele megközelíti a 100 millió eurót, munkatársainak száma megközelíti az 1000 főt. Leányvállalataival 8 közép-kelet-európai országban biztosítja a közvetlen piaci jelenlétet és export partnerei által az európai országok többségében jelen van.

伊人大杳焦在中文字幕在线观看全集免费完整版第25集 雪梨 ,年轻人看片高清DVD在线观看全集免费完整版第50集 雪梨影院,天堂里的战争DVD原版在线观看全集免费完整版第12集 雪梨影院

Termékek és gyártás

Meghatározó pozícióval rendelkezik a homlokzati hőszigetelő, magastető szigetelő és szárazépítészeti rendszerek elemeinek piacán, termékhátterét a Magyarországon és Szerbiában működő gyártóbázisain folytatott termelésből és stratégiai gyártói együttműködésekkel biztosítja.

Üzleti Szolgáltató

A Masterplast több, mint építőipari gyártó. Kiépített vevőközpontú értékesítési rendszerrel, a gyártott és forgalmazott termékek minőségének folyamatos ellenőrzésével, stabil termék ellátási háttérrel és rugalmas logisztikai megoldásokkal, versenyképes üzleti szolgáltatásokat biztosítunk partnereink számára.

Fenntarthatóság

A Masterplast a fenntarthatóság, energiahatékonyság és környezetvédelem szempontjait mind belső folyamataiban, mind pedig termékei gyártásában és fejlesztésében kiemelten fontosnak tartja.

Küldetés

A Masterplast a partnerek igényein alapuló versenyképes termékeivel és szolgáltatási portfóliójával, az európai építőanyag ipar meghatározó szereplőjévé kíván fejlődni.